Магазин – ул. “Съборна” 7, София”

Работно време:
Понеделник – Петък: 10:30 – 19:30
Събота: 11:00 – 19:00
Неделя: Почивен ден

Изискани и удобни обувки, при които височината никога не е екстремна, тъй като основното е „бързото и лесно ходене“.
Колекция, чиято цел е не да е модна, а да остане завинаги.

Началото

Даниеле Анкарани започва работа като дизайнер на дамски обувки през 80-те години на миналия век и работи с компании като Buccheri, Bruno Magli, Di Sandro, Sigerson Morrison, Philippe Model.

През 2001 година отваря първия си магазин в Болоня. През следващите години открива магазините в Рим, Катания, Торино.

През 2014 година, благодарение на това, че Фабио Алибранди се присъединява като партньор на Даниеле Анкарани в живота и бизнеса, марката се разраства на международния пазар. Даниеле Анкарани присъства в най-добрите „мултибранд“ магазини в Италия, Япония, САЩ, Китай, Канада, Австралия и Великобритания.

През септември 2019 година е отворен първият франчайз магазин в София.

През февруари 2020 година е представена първата колекция с обувки за мъже от Даниеле Анкарани. Съвременният забързан мъж е в основата на колекцията, в която движението и стойката са от ключово значение.

Мисия

Философията на марката е да предложи качествен продукт с достъпна цена, целящ съвременни обувки, в които материалите, цветовете и линиите са проектирани и подбрани с изключително внимание.

Визия

Стилът е начин на изразяване, който е строго индивидуален. Той няма правила, нито възраст и означава винаги да си в комфорт със себе си.

Основателят

Даниеле Анкарани

„Нека не търсим сензацията, а да предложим качествени продукти. Това не означава да забравите за креативността или фантазията, но ги използвайте за постигане на успехи в стила.“

Затвори

Влез

Затвори

Кошница (0)

Кошницата е празна Няма продукти в кошницата.

Daniele Ancarani

Fashion Destination