Условия за връщане

Търговската гаранция е в сила от 30 (тридесет) дни от датата на закупуване на стоката и е валидна на територията на Република България. Ако в този период стоката покаже дефект поради некачествени материали или неправилна изработка, ние ще я поправим или заменим безплатно. Гаранцията покрива единствено производствени дефекти. За такива се считат: сцепване на лицевия материал; повредени ципове, дефектни материали и подобни.

Не се приема гаранционна претенция, когато не са спазени следните указания за правилна употреба: сушете намокрените обувки при стайна температура, а не в непосредствена близост до радиатор или печка, защото това причинява напукване на кожата и разлепване; препоръчително е след носене на обувките да ги оставите да “почиват” минимум 24 часа, за да ги предпазите от деформиране и да удължите техния живот; отстранявайте с мека влажна кърпа следите от луга и замърсявания през зимата; не носете обувки с кожена подметка/гьон във влажно и мокро време; препоръчително е да използвате висококачествени средства за поддържане на обувките, подходящи за целта и за съответния вид кожа,

Гаранционна претенция не се приема и в следните случаи: купувачът не представя доказателство (фискален бон) за закупуване на стоката; между данните в гаранционната карта и самата стока има несъответствие; има повреди поради ремонт на стоката от неупълномощени лица; настъпилите повреди са вследствие на външни фактори: при увреждания и дефекти, които са резултат от неправилна употреба и поддържане или са причинени умишлено; при разместване на стелките и деформация на обувката вследствие на влияние на вода, кал; изменение на цвета на кожата след неправилно използвани средства за оцветяване и почистване; при частична или пълна загуба на декоративни елементи (капси, украси, пискюли, светещи елементи и други) по стоката; настъпилите повреди са вследствие на неправилна експлоатация или естествено износване на материалите.

Гаранцията е валидна и рекламацията се разглежда само при едновременно представяне на продукта и касов бон/фактура за покупка. Гаранционната рекламация се обслужва в срок от 30 дни от получаването на стоката от продавача.

Затвори

Влез

Затвори

Кошница (0)

Кошницата е празна Няма продукти в кошницата.

Daniele Ancarani

Fashion Destination